Środa 30.04.2025 |
DZIEŃ KUCHNI CZESKIEJ |
DANIE SZEFA KUCHNISER SMAŻONY Z HRANOLKAMI I SOSEM TATARSKIM |
ZUPA 350ml |
ZUPA CZOSNKOWA Z ŻÓŁTYM SEREM |
MIĘSO 90g-110g |
GULASZ WIEPRZOWY Z CEBULĄ I CZOSNKIEM |
WIEPRZOWO-DROBIOWY CZESKI SZNYCEL |
DANIE BISTRO 300g |
CZESKA ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA Z SEREM I SZYNKĄ |
DANIE JARSKIE 300g |
KNEDLIKI Z SOSEM JOGURTOWO-OWOCOWYM |
DANIE DIETETYCZNE 300g |
KLOPSIKI WIEPRZOWE W SOSIE POMIDOROWYM Z KMINKIEM |
DODATKI SKROBIOWE 200g |
ZIEMNIAKI, RYŻ |
JARZYNKA 150g |
KAPUSTA CZERWONA ZASMAŻANA |
BAR SURÓWKOWY |
DESER |
RAKVIĆKA - CIASTO BISZKOPTOWE Z BITĄ ŚMIETANĄ |
KOMPOT 200ml |